tiistai 3. maaliskuuta 2009

Pientuotanto NYT! -seminaari 4.3. (Helsinki)

Pientuotanto NYT! -seminaari

4.3. klo 13 Kuvataideakatemiassa (Kaikukatu 4, Helsinki).

Kuvataideakatemiassa järjestettävä seminaari avaa keskustelun taiteilijoiden liikkuvan kuvan tuotantorakenteista.

Liikkuvaa kuvaa taiteessaan käyttävät taiteilijat tekevät niin installaatioita, lyhytelokuvia kuin mediataidettakin. Jokaiseen näistä alueista liittyvät erilaiset valmistelun ja valmistuksen prosessit. Seminaarissa keskustellaan taiteilijoiden tekemän liikkuvan kuvan tuotantorakenteiden esittämis- ja levitysstrategoiden monimuotoisuudesta.

Seminaariin kutsutut osallistujat ovat AVEKin tuotantoneuvoja, mediataiteilija Heidi Tikka kuvataiteilija, elokuvantekijä Salla Tykkä sekä kuvataiteilija, elokuvantekijä Jari Haanperä.

Liikkuvan kuvan pientuotanto on osa kahden Oman Tilan Organisoiminen Taiteelle -seminaarin kokonaisuutta. Seminaarit käsittelevät omaehtoisen toiminnan muotoja ja mahdollisuuksia organisoida, tuottaa ja esittää taidetta nykytaiteen kentällä.

Miten ja miksi organisoida tapahtuma, seminaari, näyttely tai teosten levitys? Seminaareissa vierailee taiteilijoita, tuottajia ja aktiiveja, joiden toiminnassa taiteen esittämisen organisoiminen on keskeistä.

Seminaari alkaa tutustumisella Events-kurssin installaationäyttelyyn Kuvataideakatemian Kaiku-galleriassa.

Jos olet tulossa seminaariin, ilmoita ystävällisesti tulostasi sähköpostiin kari.yliannala (ät) kuva.fi. Saat vastauspostissa lisätietoa seminaarista ja Events-näyttelystä.

Seuraava seminaari "Paikan ja toiminnan organisoiminen" järjestetään 1.4. klo 13-17 samassa paikassa.